گندم سیاه

گندم سیاه ,گندم سیاه به انگلیسی,گندم سیاه چیست,گندم سیاه از کجا بخریم,گندم سیاه و لاغری,گندم سیاه ویکی پدیا,گندم سیاه In English,گندم سیاه غذا

گندم سیاه

توضیحاتی در مورد گندم سیاه

شاید برایتان جالب باشد که گندم سیاه نوعی دانه خوراکی است که ارتباطی به گندم معمولی ندارد.از مهمترین خواص آن کنترل دیابت ، حفظ سلامت قلب و سیستم دفاعی بدن است.در این مطلب از سایت جسارت در مورد همه چیز درباره آشنایی با کالری و خواص گندم سیاه برای لاغری صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

گندم سیاه چیست

گندم سیاه نوعی گیاه آبدار یک‌ساله از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) است. به آن گندم گاوی، گندم راش، راش‌گندم و دیلار نیز گفته‌ می شود. دانه گندم سیاه گاهی اوقات به غلط به‌عنوان یک غله در نظر گرفته می‌شود اما با گندم خویشاوندی ندارد بلکه هم‌تیره با ریواس و علف هفت‌بند است. از گندم سیاه برای ساختن کلوچه و به‌عنوان نوعی غذا برای دام و ماکیان استفاده می‌شود. برای حیوانات فاقد رنگدانه مضر است، به‌طوری که این حیوانات پس از خوردن آن حساسیت به نور پیدا می‌کنند. بومی آسیا و نوعی محصول غله‌ای کم‌اهمیت در آمریکا است.

گندم سیاه در ایران

برای اولین بار گندم سیاه در منطقه اردبیل به صورت آزمایشی کشت شده تا در صورت حصول نتیجه مثبت در تناوب با محصولات دیگر به صورت دائمی کشت شود و زادگاه آن در ایران اردبیل است

گندم سیاه یا چاودار

چاودار یا گندم سیاه از خانواده غلات بوده، همانند خواص گندم و خواص جو از ارزش غذایی بسیار و خواص درمانی متعددی برای انسان برخوردار است. دانه‌های چاودار دارای خاصیت انرژی‌زا، رونده، مسکن و خواب‌آور هستند و در طب سنتی از خواص دانه چاودار برای درمان بسیاری بیماریها نظیر آسم کودکان، دیابت نوع 2، گر گرفتگی، رفع کرمهای روده و اختلالات روده بزرگ استفاده میشود. تهیه نان چاودار در برخی کشورها از جمله ایران در گذشته وجود داشته و هنوز هم در کارگاه‌های نانوایی از مخلوط آن با آرد گندم، نان چاودار با نام روگن تولید می‌شود. برای آشنایی با خواص دانه چاودار و و فواید مصرف ان در رژیم غذایی روزانه با ما همراه شوید.

معرفی گندم سیاه

گندم سیاه درواقع میوه گیاهی به نام Fagopyrum esculentum” است و در دسته‌بندی‌ها جزو محصولات بدون گلوتن طبقه‌بندی می‌شود. این خوراکی غله محسوب نمی‌شود بلکه دانه خوراکی از تیره ریواس و ترشک است و بومی اروپای شمالی و آت. این خوراکی در مقایسه با گندم، پروتئین بیشتری دارد. با توجه به محل کشت این ماده غذایی میزان پروتئین آن به ۱۵ درصد وزن آن می‌رسد. این ماده غذایی تمام اسیدآمینه‌ها را دارا می‌باشد. برای آن دسته از افراد که مشتاق‌اند از رژیم غذایی خام‌خواری استفاده کنند، غلات و حبوبات این خوراکی را می‌توان در دستورالعمل بسیاری از محصولات مانند: بیسکویت، کوکی‌ها، کیک، کراکر و سایر محصولات مانند نان گنجاند.

ارزش غذایی گندم سیاه

جالب است بدانید یک پیمانه از غلات پخته شده آن روزانه ۱۷ گرم فیبر و ۲۲ گرم از پروتئین مورد نیاز بدن را فراهم می‌کند و بسیار مغذی و انرژی‌زاست. همچنین این ماده غذایی در مقایسه با گندم یا جو میزان بیشتری آنتی‌اکسیدان دارد. این ماده حاوی اسیدفنولیک و همچنین فلاوونوئیدها است که اثرات ضدالتهابی دارند و سلامت قلب و عروق را تقویت می‌کنند. علاوه بر این، این خوراکی را می‌توان منبع مهم مس، فسفر، زینک (روی)، کلسیم و همچنین ویتامین‌های گروه B و غیره دانست. گفتنی است که ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در گندم سیاه بیشتر از گندم معمولی است. این خوراکی همچنین شامل روتین” است که برای تقویت دیواره مویرگی بسیار مناسب است. دانشمندان مواد غذایی، کشف کردند که این خوراکی با پروتئینی که اصطلاحا به آن available protein biologically” می‌گویند غنی شده است و به این معنی است که دارای مجموعه‌ای متعادل از اسیدهای آمینه ضروری و غیرضروری است.

رسوب و لخته خون را با نسخه طب سنتی از بین ببرید

تعبیر خواب تخم مرغ | 77 تعبیر دیدن تخم مرغ در خواب

اشعار فاضل نظری درباره خدا

گندم ,سیاه ,خواص ,خوراکی ,چاودار ,غذایی ,گندم سیاه ,این خوراکی ,است که ,و خواص ,این ماده

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

shirina مشاوره تحصیلی لوازم یدکی سمند دانلود سوالات و پاسخنامه کنکور سراسری 98 خرید ,فروش ,سفارش, قیمت فینگرفود در تهران btechA فروشگاه اینترنتی آفرینش استعلام قیمت خرید و فروش پروفیل و پنجره دوجداره خرید اینترنتی خرما پاک و پاکیزه